Технологія приготування відкритих бутербродів.
Бутерброди-найбільш розповсюджений вид закуски.Для їх приготування використовують житній або пшеничний хліб,який нарізають зі шкоринкою чи без неї на подовжені скибочки близько 1см.Використовують для бутербродів м'ясні та рибні гастрономічні продукти та кулінарні вироби,сири,сиркову масу,повидло,джем,яйця, масло,овочі,фрукти і другі продукти так,щоб вони добре поєдналися за смаком і кольором.Бутерброди бувають відкритими,закритими і закусочні.
А тепер,увага!
Завданням Вашої практичної роботи буде виконання проекту"Відкриті бутерброди"Для опанування даного проекту Вам потрібно буде:
1.Розробити рецепт відкритих бутербродів або знайти його в інтернеті.Дібрати необхідні продукти та посуд.
2.Приготувати відкриті бутерброди. 3. Бажано подавати фотографії з Вашою присутністю. 4.Надішліть роботу на електронну адресу або у вайбері. 16-23квітня Тема:Натюрморт. Натюрморт-жанр образотворчого мистецтва, здебільшого станкового живопису;художній твір,у якому зображаються речі,що оточують людину.
А тепер,увага! Практичне завдання.Створіть декоративну композицію- натюрморт із предметів,які побажаєте.Надішліть роботу на електронну адресу або у вайбері. 23 квітня Тема:Технологія приготування закритих бутербродів.
Завдання:Приготувати та надіслати фото. Тема:Охайне житло.
Значення гігієни житла в житті родини.Прибирання житла.Послідовність дій під час прибирання житла.
Переглянути відео.
Побутовий жанр.Тема:Кухонний та столовий посуд.
Завдання:Допомогти мамі на кухні.
Завдання:Допомогти мамі на кухні.
Комментариев нет:
Отправить комментарий