8квітня
Технологія приготування страв.Салати.
Використовують салати як самостійні страви,як гарнір до холодних і гарячих страв з м'яса,птиці,риби,для приготування бутербродів,як складова частина холодних страв.
Запам'ятай!
1.Овочі для страв слід мити двічі-чищенням і після.
2.Продукти в салатах слід нарізати однаковим способом.
3.Здебільшого,в салатах з вареними овочами не додають сирі та навпаки.
4.Салати заправляють перед подачею.Перемішувати їх потрібно обережно,щоб продукти не пом'ялися.
А тепер,увага!
Завданням Вашої практичної роботи буде виконання проекту "Салат".Для опанування даного проекту Вам потрібно буде:
1.Розробити рецепт салату або знайти його в інтернеті.
Дібрати необхідні продукти та посуд.
2.Приготувати салат.
3.Бажано подавати фотографії з Вашою присутністю.
4.Надішліть роботу на електронну адресу або у вайбері.
9квітня.Мистецтво. Тема:Музика романтиків.
Завдання:Написати конспект.
Правила безпечної роботи ножем.
Переглянути відео.
Завдання:Приготувати салат та надіслати фото.
16-23квітня.Мистецтво.
7 травня.Романтизм в образотворчому мистецтві.
Тема:Музика романтиків.
Тема:Українське бароко.
Завдання:Переглянути відео.
6 травня.Національні традиції у сучасному одязі.
Завдання:виконати один з елементів.6 травня.Національні традиції у сучасному одязі.
7 травня.Романтизм в образотворчому мистецтві.
Завдання:написати конспект.
Комментариев нет:
Отправить комментарий