8 клас

8квітня                                                                   
Технологія приготування страв.Салати.
Використовують салати як самостійні страви,як гарнір до холодних і гарячих страв з м'яса,птиці,риби,для приготування бутербродів,як складова частина холодних страв. 
Запам'ятай!
1.Овочі для страв слід мити двічі-чищенням і після.        
2.Продукти в салатах слід нарізати однаковим способом.
3.Здебільшого,в салатах з вареними овочами не додають сирі та навпаки.
4.Салати заправляють  перед подачею.Перемішувати їх потрібно обережно,щоб продукти не пом'ялися.
А тепер,увага!
Завданням Вашої практичної роботи буде виконання проекту "Салат".Для опанування даного проекту Вам потрібно буде:
1.Розробити рецепт салату або знайти його в інтернеті.
Дібрати необхідні продукти та посуд.                         
  2.Приготувати салат.                                                             
3.Бажано подавати фотографії з Вашою присутністю.   
 4.Надішліть роботу на електронну адресу або у вайбері.
9квітня.Мистецтво.                                                                       Тема:Музика романтиків.                             
     
       
  
     
     
     
     
    Завдання:Написати конспект.
          15-22квітня                                                          Тема:Продовження приготування страв"Салати".                                                         
   
Правила безпечної роботи ножем.
Переглянути відео.
Завдання:Приготувати салат та надіслати фото.
16-23квітня.Мистецтво.                                               
Тема:Музика романтиків.

Тема:Українське бароко.
Завдання:Переглянути відео.
6 травня.Національні традиції у сучасному одязі.  
                     
Завдання:виконати один з елементів.
         
7 травня.Романтизм в образотворчому мистецтві.                
     
Завдання:написати конспект.
                      
                                                     
                       




Комментариев нет:

Отправить комментарий